Gratis kamer verhuren

gratis kamer verhurenHeb je alle vergunningen binnen, ben je op de hoogte van alle regels en is de kamer klaar voor gebruik? Dan is het tijd om de juiste huurder te vinden voor de kamer. Hoewel nooit vooraf te voorspellen is of een huurder echt een fijne huurder blijkt te zijn, is het wél mogelijk om vooraf zo goed mogelijk te selecteren.

Altijd toegang tot achtergrondinformatie

Aan een kamer verhuren wil je het liefst zo min mogelijk werk hebben met het vinden van de juiste huurder. Hoe zorg je dat je geïnteresseerde potentiële huurders krijgt, en hoe selecteer je vervolgens de juiste persoon? Dit kan je teveel tijd en energie kosten, waar je bovendien niet echt kaas van hebt gegeten. Eigenlijk wil je graag:

  • Niks hoeven te betalen als verhuurder
  • Direct contact kunnen opnemen met een potentiële huurder
  • Alleen oprecht geïnteresseerde huurders
  • Standaard achtergrondinformatie over iedere potentiële huurder

Het is dan verstandig om je kamer aan te melden op een kamerwebsite of verhuurmakelaar waar jou veel het werk uit handen wordt genomen.
Bent u zelf niet in staat om een kamer te verhuren, doordat u bijvoorbeeld in het buitenland woont? In dat geval is het handig om een vastgoedbeheerder zoals Hof Vastgoedbeheer in te schakelen. Zij nemen niet alleen de verhuur, maar ook het beheer van de woning of kamer uit handen.

Het vinden van de juiste huurder zonder iets te betalen

Door gebruik te maken van kamerplatform Rooming.nl krijg je alleen relevante huurders en kun je bovendien hun profiel eenvoudig bekijken. Extra voordeel is dat de huurders betalende leden zijn van Rooming en jij als verhuurder dus gratis gebruik maakt van de diensten. Alle woningzoekenden hebben zonder uitzondering een geverifieerd profiel bij Rooming.nl. Doordat de leden een vergoeding betalen om te reageren krijg je alleen serieuze reacties. Tegelijkertijd wordt er een connectie gemaakt met Facebook. Mede aan de hand van het Facebook account kun je vaak al een goed beeld krijgen van jouw ideale huurder.